THE MADNESS FEAST
In an unexpected place and with the goal of continuing to surprise more and more, The MAD Kitchen created Madness Table to give birth to an exclusive and differentiating concept that is not behind any renowned restaurant. Montgolfier, Pordansa, Vista Alegre, Farje de Lagiole are some of the brands you will find at Madness Table.
It is undoubtedly the latest trend in the world’s most elegant restaurants.
A 7-course tasting menu is carefully created, always taking into account the requirements and inspirations of the customer. Living in a poetic way, being in the Chef’s kitchen while creating a delicacy would be like being in a painter’s studio at the exact moment he paints the colors on the canvas. However, the concept “mandates” a minimum of 50 people and a maximum of 150 people.
O CONCEITO
É sem dúvida a última tendência nos restaurantes mais elegantes do mundo. É criado minuciosamente um menu de degustação composto por 7 pratos, sempre considerando os requisitos e inspirações do cliente. Vivendo de um modo poético, estar na cozinha do Chef enquanto se cria um manjar seria como estar em um atelier de um pintor no momento exato em que pinta as cores na tela. No entanto, o conceito “obriga” a um mínimo de 50 pessoas e a um máximo de 150 pessoas.
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